Keeperen er klar for to nye år i kongeblått.

Den 25-årige keeperen kom til klubben sommeren 2021 etter å ha spilt i ØHIL (1.divisjon) siden 2016. Nå forlenger hun kontrakten.

Keepertrener Andreas Thorsen Schoute er full av lovord om keeperen fra Gossen (en øy utenfor Molde).

– Det er veldig viktig for oss at Klara re-signerte, hun er med på å løfte nivået i keeperteamet betraktelig. Hun er en keeper som i mine øyne hadde spilt fast i de fleste andre Toppserieklubber.

– Klara er vel en perfekt «allround keeper», hun er en veldig god skuddstopper, og har den største rekkevidden jeg har sett på lenge. Hun har en fysikk som få kan matche: hurtig, bra spenst og skikkelig eksplosiv. Hun har alle tingene man ser etter i en moderne keeper, forteller Schoute.

Spilleren selv er beskriver det som et naturlig valg å fortsette i klubben.

– Det er veldig deilig å re-signere, jeg føler det ikke er noe bedre sted å være i Norge nå, med tanke på utvikling. Jeg har utviklet meg mye, og det var et naturlig valg å fortsette her. Vi har en kjempebra spillergruppe, og jeg ser frem til å fortsette å trene med de andre i keeperteamet, forteller Sporsem.

Sportslig leder Steinar Pedersen forteller at det var viktig å få med Klara videre.

– Nå som Klara har skrevet under på ny kontrakt har vi det klart beste keeperteamet i Toppserien, hun er med å forsterke troppen og er svært viktig for laget, forteller Pedersen.

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,