På lørdag spiller vi vår nest siste hjemmekamp før ferien.

Brann møter et Vålerenga-lag som til tross for gårsdagens uavgjort-resultat mot tabelljumbo Avaldsnes har startet sesongen ekstremt bra. 14 kamper, 11 seiere og 3 uavgjort er fasit.

På sesongens første 14 kamper har vi scora hele 41 mål!

Karina Sævik (10 mål, 3 målgivende) og Olaug Tvedten (7 mål, 8 målgivende) er i storform og leder Toppseriens poengliga. Thea Bjelde herjer på midtbanen og det snakkes om midtbaneplass på landslaget. Ylinn Tennebø er i følge Lexerød den spilleren som har tatt størst steg denne sesongen og har briljert fra sin venstre vingback posisjon. På motsatt side har Janni Thomsen fortsatt de gode prestasjonene fra fjorårssesongen på sin høyreside. Dansken står med åtte målgivende så langt i sesongen. Dette, kombinert med et bunnsolid forsvar med flere av Toppseriens beste midtstoppere har gjort oss til et svært vanskelig lag å møte.

Brann har som kjent mistet mange av sine mest sentrale spillere før årets sesong, noe Tabellen også viser. 13 kamper har resultert i 5 seiere, 3 uavgjort og 5 tap, noe som holder til 5.plass på tabellen.

Sist oppgjør mellom lagene endte med en ekstremt deilig seier på Stemmemyren, så det er nok en revansjelysten gjeng Bergensere som tar turen over fjellene på lørdag.

Kampstart: lørdag kl. 15.00

Billetter

  • Alle billetter finner du her!
  • Vålerenga-supportere og sesongkortholdere benytter inngang 10
  • Bortesupportere benytter inngang 7
  • OBOS-medlemmer har halv pris ved bruk av rabattkode obosmedlem23 (medlemsskap må fremvises ved inngangen)
  • Lagsrabatt barnelag – Ved kjøp av 10 barnebilletter får dere 50% rabatt

Vallefestivalen

Vålerenga Fotball arrangerer gratis familiedag på Valle på lørdag.

Du finner mer info gjennom å trykke på bildet under!

Vallefestivalen 10. juni

 

Denne saken handler omA-LAGET,