Thea Bjelde har forlenget kontrakten med Vålerenga!

Avtalen strekker seg frem til august 2025.

Midtbanespilleren som nylig ble tatt ut til Norges VM-tropp forteller at hun ser frem til fortsettelsen:

– Det kjennes veldig bra å signere, det er noe jeg har tenkt på en god stund. Vålerenga er en klubb med mange gode verdier, og har planer videre som jeg har tro på. Jeg ser frem til veien videre, og tror dette blir veldig bra.

– Tiden min i klubben så langt har vært helt fantastisk. Vålerenga tok meg godt imot da jeg kom, og jeg har hatt det kjempefint her. Jeg har vært med på å vinne cupen, kommet på 2.plass i serien, og har veldig lyst til å vinne Toppserien med Vålerenga. Jeg ser frem til å utvikle meg videre her sammen med laget, så blir det veldig spennende med Champion League til høsten. Jeg tror vi skal skape mange gode minner fremover, forteller Thea.

Sportssjef Steinar Pedersen er strålende fornøyd med å forlenge kontrakten til nok en nøkkelspiller.

– Det at Thea som norsk A-landslagsspiller velger å forlenge kontrakten med oss er den beste tilbakemeldingen vi som klubb kan få. At hun har troen på det vi gjør, og hvor vi skal er veldig gledelig. Thea er en dyktig fotballspiller, og sammen skal vi videreutvikle henne slik at hun tar nye steg. Dette er rett og slett en fantastisk dag for oss alle, forteller Pedersen.

Denne saken handler omA-LAGET,