Det var en jevnspilt kamp der LSK trakk det lengste strået.

Klanen lagde klart mest lyd i LSK-hallen, og det klang godt gjennom hele kampen. Dessverre gikk det ikke like bra på banen. Ingen av lagene får ordentlig satt spillet de første femten, men det er vi som har ballen mest. Vi klarer ikke å skape det helt store, og LSK var farlige på kontringer.

Førsteomgangs mest omdiskuterte situasjon skjer etter 40 spilt minutter da LSK spissen er sent ute og kolliderer med Guro Pettersen. Sisteskansen måtte ut med hodeskade, inn kom Klara Sporsem til sin andre Toppseriekamp.

I 2. omgang er kampbildet svært likt, men ingen av lagene får scoringen før det 78. minutt. LSK spiller Haajr får drømmetreff fra 30 meter, utagbart for innbytter Sporsem. Like etter slår vi vekk ballen i eget forsvar, noe som resulterer i nok en scoring.

Sesongens første tap er et faktum.

Denne saken handler omA-LAGET,