Vålerenga og Rosengård møtes på halvveien og spiller kamp i Gøteborg.

Motstanderen vår regnes som et av Sveriges beste lag, og det forventes en tøff kamp på lørdag. Klubben fra Malmø er noe svekket da kaptein Caroline Seger og midtbanespiller Olivia Schough skal spille semifinale i VM mot Spania med det Svenske landslaget. Den løpssterke boks-til-boks spilleren Halimatu Ayinde blir sannsynligvis heller ikke å finne i troppen, etter å nylig ha spilt kvartfinale i VM for Nigeria.

Vålerenga har også spillere som ikke blir å finne i troppen grunnet VM. Guro Pettersen, Thea Bjelde, Karina Sævik og Janni Thomsen har alle noen dager fri før de slutter seg til troppen i neste uke.

Rosengård ble seriemester i fjor, men i år har det ikke gått like bra og de ligger per nå på 5. plass i Damallsvenskan. I fjor var de også en del av gruppespillet i UWCL etter å ha slått ut Brann i den siste kvalifiseringsrunden.

Kampen spilles 19. august kl. 16 i Gøteborg Yuncture Arena/ Åkeredsvallen og streames ikke.

Denne saken handler omA-LAGET,