Første play-off kamp spilles på Estadio Alfredo Di Stéfano onsdag 11. oktober kl. 20.

Kampen sendes på VG+.

Bortebilletter selges her

Vålerenga supportere er plassert på Tribuna Lateral Oeste.

Sterk seriestart

Vi møter et Real Madrid lag som står med full pott på sine tre første seriekamper. Seier borte mot Valencia og Granadilla Teneriffe, og hjemmeseier mot Real Betis 4. oktober.

Flere verdensmestere i troppen

Klubben har hele åtte spillere som var med på å vinne VM i sommer:

 • Keeper: Maria Rodriguez
 • Forsvarsspiller: Ivana Andres
 • Forsvarsspiller: Olga Carmona
 • Forsvarsspiller: Rocio Galvez
 • Forsvarsspiller: Oihane Hernández (spilte i Athletic Bilbao frem til etter VM)
 • Midtbanespiller: Teresa Abelleira
 • Midtbanespiller: Claudia Zornoza
 • Angrepsspiller: Athenea del Castillo

Olga Carmona avgjorde VM-finalen da hun scora vinnermålet i det 29. minutt. Madrids forsvarsspiller scora også det avgjørende målet i semifinalen. I tillegg til Olga Carmona startet også Teresa Abelleira finalen og spilte hele kampen. Oihane Hernández kom inn i det 60. minutt, mens Ivana Andres ble introdusert i det 73. minutt. Real Madrid hadde altså fire spillere på banen under finalen Sydney.

Real Madrid Femenino sin historie

Laget har en historie lik de fleste store navnene i Norge. De startet i 2014 som TACON (hvis akronymer betyr T (arbeid) A (mot) C (kunnskap) O (organisasjon) og N (synlighet). I 2016 tok de over lisensen til CD Canillas og spilte for første gang seniorfotball. I den første sesongen kom de på andreplass i Segunda Division (nivå 2) bak Madrid CFF. Begge klubbenes ambisjoner var å bli overtatt av Real Madrid, og etter TACONs opprykk til Primera Division i 2019, ble det klart at de vant dragkampen. Laget flyttet hjemmekampene sine til Real Madrids treningsfelt, og overtakelsen fant sted 1. juli året etter.

Klubbens historie er derfor særdeles tynn. Etter opprykket i 2019, endte TACON på 10. plass i 2020, mens det ble sølv, bronse og sølv de neste tre årene som Real Madrid. Den siste sølvmedaljen kom altså tidligere i år da de endte 10 poeng bak seriemester Barcelona. I Champions League har de deltatt bare to ganger tidligere. I 2021-22 slo de ut Manchester City i den andre kvalifiseringsrunden, endte på andreplass bak PSG i gruppespillet og tapte for Barcelona i kvartfinalen. Sist sesong slo de ut bl.a. Manchester City i den første kvalifiseringsrunden og Rosenborg i den andre. I gruppespillet endte de på tredjeplass bak PSG og Chelsea.

Returoppgjør på Intility Arena

Hjemmekampen spilles 18. oktober kl. 19:30. Vinneren etter to kamper er kvalifisert til gruppespillet i Champions League.

Sesongkort hos Vålerenga Damer gir gyldig adgang også til denne kampen.

OBOS ER KAMPSPONSOR

Vår samarbeidspartner OBOS er kampsponsor og spanderer 500 billetter for barne – og ungdomslag! Ønsker du å ta med laget ditt på kamp? Fyll ut dette skjemaet på denne linken så blir du kontaktet av Vålerenga Fotball.

FOR DEG MED SESONGKORT HOS VÅLERENGA ELITE, ØSTBLOKKA + OG MEDLEMSKAP I KLANEN

Dersom du har sesongkort hos herrelaget, har Østblokka+ eller har medlemskap i Klanen får du 50% avslag på ordinær pris. Det vil si at inngangsbilletten til kampen kun koster 60 kr. Bruk kode: enga1913 for å få supporter-rabatten. Gyldig medlemskap/sesongkort vil bli sjekket.

GENERELL BILLETTINFORMASJON

 • Vålerenga-supportere, nøytrale og sesongkortholdere benytter inngang 10
 • Real Madrid supportere benytter inngang 7
 • Det er fritt setevalg
 • Billetter selges også i døra v/inngang 10 og 7, men vi anbefaler å kjøpe på forhånd
 • Barn u/6 år har gratis inngang
 • Handicap/ledsager – Kontakt fredrik.bergo@vif.no for spørsmål

Kjøp billetter til hjemmekampen her!

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,