Lørdag 25. november kl. 16.15 møtes Toppseriens to beste fotballag til dyst om Kong Haralds pokal.

Billetter

Vi er oppført som bortelag og Vålerenga-supporterne samles i i VG-svingen.

Billettpris er 100,- for barn og 200,- for voksen.

Kjøp ordinære billetter her!

Ønsker du å ta med laget ditt på kamp? NFF har opprettet et lagstilbud der billetten kun koster 25,- per person.

Kjøp lagstilbud-billetter her!

Billetter på langside, altså nøytrale billetter kjøpes her.

Jevne kamper mot trønderne

Sist oppgjør mellom lagene ble spilt 27. mai, den kampen endte 3-1 hjemme på Intility Arena. Bortekampen 7. mai endte 0-0, og kampen som ble spilt mellom lagene i pre-season endte 3-3.

I 2022 klarte vi å snu overtaket Rosenborg hadde over oss, og vant både hjemme og borte i Toppseriens sluttspill. Noe som resulterte i at vi kapra 2. plassen (Rosenborg endte på 3.plass), og fikk spille Champions League-kvalik denne høsten.

I år har begge lagene gjort det svært bra. Etter 24 seriekamper (3 runder igjen) står Vålerenga øverst på tabellen, to poeng foran Rosenborg på 2. plass. Det er med andre ord Toppseriens to beste lag som møtes i cupfinalen.

Kamptidpunkt

I år ble kamptidspunkt opprinnelig satt opp lørdag 25. november, men ble flyttet til 26. november fordi det var mulighet for at Vålerenga skulle spille mesterligafotball i midtuken. Etter dialog med Toppfotball Kvinner, klubbene og rettighetshaver NRK har NFF flyttet cupfinalen tilbake til opprinnelige dato.

Denne saken handler omA-LAGET,