11. november kl. 13.30 møter vi Stabæk på Intility Arena.

Vålerenga leder Toppserien med 2 poeng foran Rosenborg. Like bak ligger LSK kvinner, som også har mulighet til å havne øverst på tabellen ved sesongslutt. Kampen om seriegull står mellom de tre lagene.

RBK og LSK spiller også nest siste seriekamp samme tidspunkt, og utfallet der har betydning for Vålerengas sluttresultat. Dersom Vålerenga vinner sin kamp, og Rosenborg spiller uavgjort mot LSK blir damene i blått og rødt seriemestere.

  • Vålerenga-supportere og sesongkortholderebenytter inngang 10
  • Bortesupporterebenytter også inngang 10 og kjøper billett på felt 302 og 303
  • Skal du på gutta sin trening kl. 10? Det vil være mulig å kjøpe fysiske billetter fra en stand ved Østblokka.

Kjøp billetter her!

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,