Vår amerikanske keeper har signert en ny toårskontrakt og forteller at hun gleder seg til fortsettelsen.

– Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten min med Vålerenga for ytterligere to år. Jeg elsker virkelig klubben, så å fortsette her gir meg mye glede.

– Jeg ønsker virkelig å hjelpe klubben med å nå sine mål, enten det er å vinne Toppserien eller få en plass i gruppespillet i Champions League. Jeg tror denne klubben har strukturen og oppsettet som trengs for å konkurrere med større europeiske lag, og jeg håper jeg kan hjelpe laget med å oppnå det, forteller Tompkins.

På spørsmål om hva som er hennes personlige mål svarer hun følgende:

– Jeg håper å fortsette utviklingen min her. Støtteapparatet og filosofien i klubben passer spillestilen min, og vil hjelpe meg med å nå det neste nivået i spillet mitt. Jeg håper at jeg kan bli en bedre keeper totalt sett i løpet av de neste to sesongene, og hjelpe laget med å vinne på alle måter jeg kan, forteller Tompkins.

Mange gode minner

Jalen, som kalles “JJ” av sine lagvenninner har vært I klubben siden 2020, og har vært med på å vinne to seriegull og to cupgull.

– Mitt mest kjære minne er vel delt mellom å vinne «the double» i debutsesongen min, og å vinne gull i år. Årets gull betydde veldig mye, laget overvant mange vanskelige hindringer gjennom sesongen og vi klarte å ta gullet til slutt. I tillegg fikk jeg en vanskelig skade midt i sesongen. Å overvinne den for å komme tilbake og vinne gull var en drøm som gikk i oppfyllelse, forteller amerikaneren.

Helt til slutt spurte vi “JJ” hva hun liker best med Norge, og da svarte hun følgende:

– Det jeg liker best med Norge er menneskene. Jeg har sagt det hundrevis av ganger, men lagkameratene jeg har hatt de siste 4 sesongene er noen av de beste menneskene jeg har møtt. Å være rundt så gode folk hele tiden, som tilfeldigvis også er gode i fotball, gjorde det til et enkelt valg å forlenge kontrakten, forteller Tompkins.

Sporstlig leder Steinar Pedersen er godt fornøyd med re-signeringen.

– Jalen har hatt en fin sesong og vært en del av et svært godt keeperteam. Vi er veldig fornøyde med at hun ønsker å fortsette utviklingen sin i Vålerenga og gleder oss til de neste årene, forteller Pedersen.

Denne saken handler omA-LAGET,