2023 har kommet til veis ende og vi har mye å se tilbake på.

Seriegull og kampene mot Europeisk motstand står igjen som store høydepunkter!

Gull!

Spenningen etter kampen mot Stabæk 11. november var til å ta og føle på da spillerne sto samlet og stirra opp på storskjermen som viste kampen mellom LSK og Rosenborg. Vi hadde allerede gjort jobben mot Stabæk, og da dommeren blåste i fløyta og sluttresultatet viste 1-1 slapp samtlige på stadion euforien løs. Det betydde nemlig at Vålerenga var seriemestere enn runde før slutt.

Det må nevnes at vi hadde både årets spiller (Sævik) og årets toppscorer (Tvedten) i serien, og vi hadde hele fem spillere på årets lag etter sesongen (seks hvis vi tar med nyankommne Emma Stølen Godø).

Enga i Europa

Det var utrolig moro å møte lag som Celtic og Real Madrid i årets UWCL-kvalik. Kampen mot Celtic der vi vant 13-12 på straffekonk var et nærvedrama uten like, og mot Real Madrid var 6341 personer som skaffa seg billett.

Ettersom vi vant serien har vi på papiret en noe lettere vei til neste års UWCL-gruppespill, og vi skal gjøre alt vi kan for å klare det!

Takk for i år

I år hadde vi 20 hjemmekamper og vi har hatt mange fine stunder sammen på Intility Arena. Vi ønsker å takke alle supportere, frivillige og samarbeidspartnere for deres fantastiske bidrag gjennom sesongen, vi ses i 2024!

Vi kjører 30% på alle sesongkort ut året (ekskl.VIP), alt av kjøpsinformasjon finner du her

 

Denne saken handler omA-LAGET,