Iselin Sandes Olsen har signert en toårskontrakt med Vålerenga.

Bodøværingen har spilt de siste fem sesongene for Lyn og har fått med seg over 100 kamper for laget fra Oslo vest. Hun har vært uten kontrakt siden 1. januar.

Midtstopperen (f. 1998) forteller at det blir bra med en ny utfordring.

– Det føles veldig bra å ha signert. Jeg tror dette er det riktige steget for meg nå for å utvikle meg mest mulig. Jeg kommer til en klubb som har prestert bra over lengre tid og som har høye ambisjoner og mål som jeg har veldig lyst til å være med å oppnå. Jeg håper jeg kan bidra mest mulig, også tror jeg det blir bra for meg med en ny utfordring.

– Nå gleder jeg meg til å komme i gang på mandag og bli kjent med spillerne, forteller Iselin.

Sportssjef Steinar Pedersen er godt fornøyd med signeringen.

– Iselin er en solid stopper som er vant til å spille i en trebacksline. Hun er rolig og god med ball, og har en meget fin venstrefot. Hun har prestert stabilt godt for Lyn gjennom flere sesonger og har potensiale til å ta ytterligere steg her hos oss. Vi er veldig fornøyde med å ha signert en forsvarspiller nå før oppstart på mandag, forteller Pedersen.

Denne saken handler omA-LAGET,