Vi kan gledelig presentere vår nyeste samarbeidspartner, Scandic Helsfyr.

I tillegg til å være et nyoppusset og stort hotell med gode fasiliteter, er hotellet vår nærmeste nabo. Bare et innkast unna Intility Arena ligger Scandic Helsfyr, med hele 450 rom, á la carte-restaurant, fellesområder samt flere fleksible møtelokaler.

– Vi er veldig glade for å ha Scandic Helsfyr med på laget. Vi kommer til å arrangere nettverksmøtene våre og andre sosiale tilstelninger på hotellet. Det er kort avstand fra hotellet til Vallefeltet, og vi tror derfor at mange lag kommer til å benytte Scandic Helsfyr i forbindelse med cuper og andre arrangementer i regi av Vålerenga Fotball, sier partneransvarlig Karine.

– Vi gleder oss veldig til første event hos naboen vår, som skal være i februar, legger Karine til.

Scandic har mange hotell i Norge, og vi gleder oss til å besøke flere av de i forbindelse med bortekamper i Toppserien.

I 2024 sesongen kommer du til å se Scandic-logoen på kampshortsen til A-laget.

– Vi er svært glade for å ha kommet til enighet om denne avtalen, og ser frem til å ta fatt på en ny sesong som samarbeidspartner med Vålerenga Fotball Dame, forteller Ellen Ravnå, General Manager Scandic Helsfyr.

Vi gleder oss stort til samarbeidet og takker for tilliten.

Les mer om Scandic Helsfyr og book din neste overnatting her

Denne saken handler omA-LAGET,