Vi kan gledelig fortelle at Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester har signert samarbeidsavtale med Vålerenga Fotball for hele 2024.

Vålerenga Fotball har forpliktet seg til å jobbe målrettet med bærekraftsmålene, som medlem av Football For The Goals (FFTG). Vi er derfor veldig glade og stolte av å ha signert en samarbeidsavtale med en aktør som har fokus på bærekraft og sirkulærøkonomi. Norsk Gjenvinning har allerede markert seg på Intility Arena, der de det siste året har hatt ansvar for avfallshåndteringen. Nå skal de også bidra til å holde Vallefeltet rent og grønt.

Vallefeltet er godt besøkt hver eneste dag og strekker seg over et stort areal. Norsk Gjenvinning skal bidra til å holde feltet rent og lever avfallsløsninger som er tilgjengelige for alle besøkende.

– Vi ser frem til samarbeidet, og gleder oss til prosjektene vi skal gjennomføre sammen, forteller Karine i Vålerenga Fotball.
Vi har mye spennende på gang, og jeg vet at Norsk Gjenvinning kommer til å styrke arbeidet med god kompetanse og engasjement, legger Karine til.

Fakta om Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Som konsern har de en ambisjon om å være bransjens beste aktør når det gjelder bærekraft.

Les mer om Norsk Gjenvinning her

Vi takker for tillitten og gleder oss til samarbeidet!

Denne saken handler omA-LAGET,