Det var et kampbilde som vekslet mellom hvem som førte kampen.

Det var damene i blått som starta best, deretter tok Hammarby over, og det var da scoringen kom:

Julie Blakstad tok med seg ballen inn mot feltet, og spilte til Julie Roddar som avslutta fra rundt 12 meter og i mål.

Etter dette tok Vålerenga igjen over initiativet.

Kampbildet i 2. omgang var svært likt den første, og vi fikk utligningen etter 85 minutter. Scoringen kommer etter en corner som blir klarert, og vi legger inn på nytt. Etter noe «klabb og babb» for Sædis Heidarsdottir klinket ballen i nettet og scorer sitt første mål for Vålerenga.

Flere scoringer ble det ikke, og kampen endte 1-1.

Nils Lexerød fortalte følgende ved kampslutt.

– Veldig nyttig og fin treningskamp der vi møter et lag som gir oss bra motstand, og det er mye vi kan ta med oss videre. Vi får gode svar på det vi har jobbet med, hvordan det fungerer, også ser jeg hva vi trenger å jobbe videre med, forteller Nils Lexerød.

Denne saken handler omA-LAGET,