Vi kan med glede presentere vår nyeste samarbeidspartner, Ability.

Ability har siden oppstarten i 1991 blitt et av Norges største Facility Service selskap, med hovedkontor i Bergen og regionale avdelinger i Oslo, Stavanger og Trondheim. Selskapet leverer tjenester innen Facility Management, renhold, kantine, hotell og eiendomstjenester i hele landet. Ability driver omtrent 80 forskjellige kantiner i de 4 største byene i Norge, deriblant på Intility Arena.

Ability lager både lunsj og kampmat til A-laget, noe vi er svært fornøyde med. I tillegg til dette har Ability sørget for god mat og drikke til VIP-arrangement på kampdag.

– Vi er veldig glade for å ha inngått et samarbeid med Ability. De har mye kompetanse om ernæring, bærekraftig drift og virksomheten utvikler stadig nye konsepter som bidrar til det grønne skifte. Jeg tror vi kan ta nytte av hverandres kompetanseområder og gjennomføre verdifulle prosjekter med barne- og ungdomsavdelingen i klubben, forteller Karine i Vålerenga Fotball.

Les mer om Ability her

Vi takker for tilliten og ser frem til samarbeidet!

Denne saken handler omA-LAGET,