Seriestart nærmer seg med stormskritt.

Fjorårets sesong endte med seriegull, cupfinale og flere kamper mot Europeisk motstand, i 2024 har vi store ambisjoner om å både fylle på premieskapet, og å komme til Champions League.

Toppserien sparkes i gang 16. mars, og vi kan med sikkerhet si at det blir minimum 14 hjemmekamper i 2024 (i 2023 spilte vi 20 hjemmekamper).

Har du lyst å ta del i nye historiske opplevelser med oss?

Kjøp sesongkort her

HVA FÅR DU MED SESONGKORT

Først og fremst får du være med på å støtte jentene på vei mot nye triumfer som også gir deg på tribunen uforglemmelige opplevelser. Av andre praktiske ting kan vi nevne:

  • Inngang til alle våre hjemmekamper i Toppserien, NM og UWCL-kvalik
  • Fritt setevalg
  • Forkjøpsrett på borteturer
  • Rabatter og tilbud fra klubbens samarbeidspartnere på mail

Sesongkortinnehavere bruker inngang 10.

HVOR MYE KOSTER DET?

  • Voksen = 1200,-
  • Student/honnør = 900,-
  • Barn (opp til 16 år) = 700,-
  • VIP = 3000,-

VIP inkluderer enkel servering av mat og mineralvann, kaffe og te.

I år, som i fjor samarbeider vi med gutta i Vålerenga Fotball Elite. Vi vet at mange av våre supportere har sesongkort på herrelagets kamper og det er også mulig å kjøpe vårt sesongkort som tilleggsprodukt når du kjøper sesongkort gjennom herrelaget.

Kjøp sesongkort her

SLIK BENYTTER DU SESONGKORTET DIGITALT

Når du har kjøpt sesongkortet, vil du få det tilsendt både på mail og på SMS. Viktig å skrive inn e-post for at vi skal ha mulighet å sende ut informasjon under året og spesialtilbud.

Dette kan du lagre i «Wallet» appen på din mobiltelefon eller så anbefaler vi å laste ned appen «TicketCo Wallet». Her vil du alltid ha sesongkortet ditt enkelt tilgjengelig. Når kampdagen kommer trykker du bare inn på appen og videre inn på «use». Da får du opp en QR-kode som skannes ved inngangen din.

Ønsker du fysisk sesongkort? Det får du ordnet i Sjappa eller ved å legge til som tilleggsprodukt i kjøpsprosessen, til en avgift på 100,-. De fysiske sesongkortene vil være klare i god tid innen seriestart.

Denne saken handler omA-LAGET,