APRILA BANK NY GENERALSPONSOR FOR VÅLERENGA FOTBALL KVINNER

Aprila Bank og Vålerenga Fotball Kvinner er stolte over å annonsere at Aprila Bank er klubbens nye generalsponsor.

Det er ekstra stas å kunne annonsere dette på kvinnedagen. Sammen ønsker vi å bidra til større likestilling i fotballen, på alle nivå.

Gjennom å prege forsiden av draktene til de regjerende seriemestrene i Toppserien ønsker Aprila Bank å bidra til at kvinnefotballen i Norge får muskler til å konkurrere ute i Europa. Videre skal samarbeidet bidra til å sikre at barn og ungdom kan delta i fotballaktivitet uansett bakgrunn.

– Vi er veldig glade for å få med oss en aktør som er opptatt av å bidra til at nye bedrifter kan starte opp og utvikle seg på en sunn og bærekraftig måte. Kvinnefotballen er i fremdeles i oppstartsfasen kommersielt. Det er derfor gøy å få med en aktør som nettopp er opptatt av å vurdere vekstpotensialet, se muligheter og støtte opp under ambisiøse aktører. Det har også vært viktig for oss å finne en partner som er opptatt av å utgjøre en forskjell, både for menneskene rundt seg og for samfunnet, det har vi i Aprila Bank, sier Rune Hansen, markedssjef i Vålerenga Fotball.

Daglig leder i Aprila Bank, Halvor Lande forteller følgende om avtalen:

– Målet til Aprila Bank er å bidra til like muligheter i næringslivet, gjennom å gi mindre bedrifter tilgang på arbeidskapital og kreditt på lik linje med større bedrifter. Vi heier på de som tør å satse, og bidrar med verdiskapning i samfunnet. Selv om kvinnefotballen opplever stor vekst om dagen, er det lenge igjen til jenter har de samme rammevilkårene som gutter til å satse. Fotballen bidrar også til å gi bedre oppvekstvillkår for mange barn og unge, og er en fantastisk måte å integrere mennesker med forskjellig bakgrunn. Derfor er det meningsfullt for Aprila Bank å sponse kvinne- og breddefotballen i Vålerenga, «Klubben for Alle», sier Halvor Lande.

Takk for tilliten! Vi gleder oss til samarbeidet.

Kontaktinfo ved pressehenvendelser:

  • Vålerenga Fotball, rådgiver marked & media, karine.nilsen@vif.no
  • Aprila Bank, daglig leder, Halvor Lande halvor@aprila.no

(Denne artikkelen ble opprinnelig publisert 8. mars, men re-publisert 11. mars når vi gikk over til ny nettsideplatform.)

Annonse fra Toppserien: