Endelig seriestart!

Lørdag kl. 15 sparkes Toppserien i gang igjen.

Fjorårets seriemestere møter Stabæk om få dager.

En fantastisk pre-season

Vi starta sesongoppkjøringen med en 3×30 minutters kamp mot Lyn det oppgjøret endte 2-2 etter scoringer av Olaug Tvedten og Tuva Espås. Deretter møtte vi fjorårets seriemester i Sverige: Hammarby.

Kampen mot "Bajen" var en jevnspilt affære som til slutt endte 1-1 etter at Sædis Heidarsdottir utlignet på slutten av kampen.

For noen uker siden spilte vi mot Linköping, laget som endte kun tre poeng bak nevnte Hammarby sist sesong. Dette var en kamp vi dominerte gjennom samtlige 90 minutter og scora hele fem mål. Olaug Tvedten, Thea Bjelde, Janni Thomsen, Emma Godø og Karina Sævik scora målene.

Fredag 16. februar slo vi LSK Kvinner 2-1 etter mål av Emma Stølen Godø og Janni Thomsen.

Lørdag 2. mars møtte vi Fortuna Hjørring på Ekeberg. Det var en kamp vi dominerte stort og til slutt vant 0-1 etter scoring av Elise Thorsnes.

I generalprøven mot Norrköping vant vi HELE 6-1, og det var Emma Stølen Godø (3 mål), Karina Sævik, Thea Bjelde og Michaela Kovacs.

Ny trener for Bærumslaget

Vi møter laget som endte på femteplass i Toppserien 2023. Alle oppgjørene mot Stabæk endte med Vålerenga-serier. Vi vant 4-1 hjemme i april, og 0-2 på Nadderud. Deretter vant vi 3-1 på hjemmebane i november og ble kåret til seriemester etter at dommeren hadde blåst for full tid.

Siden den gang har Stabæk byttet hovedtrener, Petter Belsvik har dratt og "Janne" Jönsson (som tidligere trente Stabæk herrer til Eliteseriegull) har tatt over.