Enga på topp!

Vålerenga beviste nok en gang at vi er best i by`n

3-1 seier over Lyn

Det tar kun to minutter før kampens første mulighet kommer. Fint innlegg av Sævik mot bakerste stolpe, Tennebø er der, men får ikke avsluttet ordentlig og forsvarsspiller på strek får en enkel jobb med å klarere.

Vi spiller Lyn svært lave de første 10 minuttene og er nære scoring. Først er det Tvedten som slår en nydelig ball over mot Thomsen på høyresiden. hun legger så inn mot Sævik inne i boksen, men den ender opp som femmeter. Noen minutter senere er det kun en god redning som hindrer scoring når Sævik avslutter rapt fra skrått hold.

Vi fortsetter å dominere, først er Kovacs nære med en heading som går like over mål, så er det Janni Thomsen prøver seg med en halv-volly fra 20 meter etter et hjørnespark. Dansken får bra trøkk i kula, men keeper ser utgangen og får slått den ut til nok et hjørnespark.

De to sistenevnte spillerne skal sørge for dagens første scoring etter 35 spilte minutter.

Først er det Thomsen som fyrer fra 25-meter og treffer metallet, returen er det vår amerikanske midtstopper som plukker opp og setter sikkert i nettet! Kovacs sin første scoring for sesongen.

Rett før pause dobler Tilde Lindwall ledelsen. Først er det Bjelde som drar med seg ballen langs venstresiden, hun legger inn mot Lindwall foran mål og svensken setter så ballen enkelt forbi keeper og i nettet.

I 2. omgang fortsetter vålerenga-dominansen til tross for at Lyn reduserer på dødball etter 49 minutter. Noe som også er deres eneste avslutning på mål.

Etter 67 minutter er det Sævik som gjør alt på egen hånd ute på venstresiden og får avsluttet fra rundt 13-14 meter, prøver å curle den i lengste kryss, men skuddet går like over.

To minutter senere scorer 17 år gamle Ronja Foss Arnesen sitt første A-lags mål! Først er det Sævik som har fint driv ute på høyresiden, hun drar med seg ballen mot linja og spiller ut til Arnesen som plasserer ballen lekker i lengste!

Like før slutt blir Arnesen felt i boks og vi får straffespark, som Karina Sævik blåser langt over mål. Det gjør ingenting for vi vinner overlegent 3-1!

Det betyr at Vålerenga nå står med full pott og troner øverst på tabellen.