Nok en sterk hjemmeseier!

3-2 seier over Stabæk.

 

Vålerenga tok tak i kampen fra starten av og viste tidlig intensitet og kreativitet i angrepsspillet. Etter et herlig angrep rullet vi fint opp på midten, og Bjelde fant Brekken med en presis pasning. Brekken, med masse rom foran seg, satte fart og leverte en nydelig gjennombruddspasning til Tvedten som visste nøyaktig hva som skulle til da hun kom alene med Stabæk-keeperen, og elegant tuppet hun ballen forbi Skoglund og i mål.

 

Stabæk svarte imidlertid kjapt og utlignet, men vi tok raskt tilbake kontrollen. Sævik var igjen sentral da hun snappet opp en løs ball i feltet og sendte oss tilbake i ledelsen. Thomsen la inn fra høyre, og i feltet gikk både Sævik og Tennebø ned i bakken. Ballen havnet dermed hos Tvedten, som med ett touch spilte den 45 grader ut i feltet. Sævik reiste seg raskt og satte ballen i nettaket fra åtte meter, og vi ledet igjen.

 

Vi fortsatte å presse på, og etter 50 minutter kom scoring nummer 3. Sandnes Olsen vant ballen langt inne på egen banehalvdel og sendte den rett i beina på Sævik, som satte fart. På omtrent 20 meter slapp hun til Tennebø til venstre, som utfordret og trakk seg innover i banen. Med et smart og raskt skudd sendte Tennebø ballen tilbake mot nærmeste stolpe, keeper sto på feil fot og det sto 3-1 til damene i kongeblått.

 

Stabæk ga seg imidlertid ikke og klarte å redusere mot slutten av kampen, men vi klarte å kontrollere seieren inn og sikre oss tre poeng.

 

Fasit etter fire kamper: fire seiere!

Annonse fra Toppserien: