Sævikshow og tre poeng!

0-2 serier borte mot Røa.

Kampen starta uten de helt store målsjansene, men etter 10 minutter så starta Sævik showet.

Olaug Tvedten fosser fremover inn i Røa sin 16-meter, hun mister og ballen ender til slutt opp hos Sævik som breisider den opp i venstre kryss! Like etter får Røa en kjempesjanse til å utligne etter Emblom spiller ballen rett til en Røa-spiller i det hun prøver å finne Stine Brekken. Røa-spissen runder keeper men ballen ender ikke i mål for Linn Vickius får blokkert ut til hjørnespark!

Etter 20 minutter dobler Karina Sævik ledelsen. Først en lang ball opp mot Emma Godø som stusser ballen videre i bakrom, der kommer Sævik på løp og banker ballen inn på halv-volly! En ekstremt bra avslutning.

Sævik er involvert i alt som skapes offensivt denne omgangen, og vi ser mange «Sævikshow» ute på kantene, alt fra cruyff-finta, tofots dragninger og Zidane-rulett står på menyen.

Vi er nære ved å øke til tremålsledelse når Sævik finner Brekken som spiller videre til Tennebø. Sistnevnte får avslutta fra fem meter, via forsvarsspiller og det ender med hjørnespark.

Emma Godø er også nære når hun prøver seg på en lekker hælflikk fra fem meter etter bra forarbeid av Tennebø. Ballen triller like utenfor, og det sto «bare» 0-2 til pause.

I 2. omgang så blir Mari Nyhagen, som er på utlån fra oss til Røa den som er nærmest redusering. I tillegg så har Enblom noen fine redninger på noen halv-sjanser.

Sævik nære ved å score sitt tredje etter at hun trekker seg ut mot venstre., får ballen i bakrom av Tvedten og runder to spillere før hun klinker til. Avslutningen går like over. Rett før fulltid treffer hun metallet.

Det blir ikke flere scoringer, og vi vinner 0-2.

- Vi visste det kom til å bli en tett kamp, slik er det alltid her på Røa. Da vi fikk 0-2 ønsket vi å gå for vår tredje, for vi ønsket ikke at Røa skulle få troa på at de kunne snu det. Vi fortsetter å presse offensivt, det er jeg fornøyd med. Så kommer Røa litt for enkelt til sjanser ved noen anledninger, det må vi luke bort, forteller Lexerød etter kampslutt.