SEIER I GENERALPRØVEN

Vår siste treningskamp før seriestart ender med en svært overbevisende seier.

Det var et Vålerenga-lag som tok kontroll fra start.

Vi åpner med en kjempesjanse der vi kontrer etter et hjørnespark. Enblom slår langt, rett i beina til Sævik, hun spiller til Tvedten som sender ballen videre til Bjelde som setter ballen like utenfor alene med keeper.

Etter 11 minutter er det Igjen bra Vålerenga-spill som gjør at Sævik havner i en en-mot-en situasjon innenfor 16-meteren. Hun kommer seg forbi men blir lagt i bakken før hun får avsluttet. Mulig vi skulle hatt et straffespark der.

Vi har klart mest ball første havldel av omgangen, men gjør noen enkle pasningsfeil og Norrköping er langt fra ufarlige på overganger.

Vi har to kjempesjanser like etter hverandre.

Janni Thomsen er fri på høyresiden og hun legger inn langs bakken mot bakerste stolpe. Sævik avslutter via en forsvarsspiller og det ender med hjørnespark. Like etter vender vi spillet fint fra venstre til høyre og tilslutt er det Heidarsdottir som får avslutta alene med keeper fra skrått hold.

Emma Stølen Godø scorer kampens første! Emma får upressa med ballen rundt 30 meter unna mål og hun gjør det eneste rette, rett og slett å ta med seg ballen nærmere mål, hun får faktisk gå helt innenfor 16-meteren og avslutter fra cirka 10 meter, og smeller ballen i mål høyt til venstre for keeper!

Ett minutt senere er vi nære ved å doble ledelsen. Emma Støken Godø spiller inn til Tvedten som avslutter fra 5 meter, skuddet som hadde gått i mål blir blokkert i siste liten.

Michaela Kovacs scorer vår andre etter 44 minutter, et herlig hodestøt utagbart for keeper!

Norrköping reduserer like før pause. Scoringen kommer etter et innlegg der Emblom redder første avslutning, så scorer de på returen.

Rundt ett minutt på overtid av omgangen øker vi ledelsen. Først er det et fantastisk forarbeid av Sævik som drar av et par spillere, hun spiller ut til Bjelde som står like utenfor 16-meteren og avslutter sikkert til høyre for keeper med strak vrist!

I andre omgang fortsetter dominansen. Først er det Karina Sævikshow: Hun får ballen inne i 16-meteren, sender en svenske til pølsekiosken, tar med seg ballen mot venstre og klinker den inn i motsatt hjørne.

Etter 56 minutter øker vi ledelsen til 5-1. Scoringen kommer etter hjørnespark og Emma plasserer ballen på volly opp i krysset!

Etter 66 minutter er hattricket komplett. Emma Stølen Hun blir spilt alene med keeper og plasserer den sikkert i lengste hjørnet.

Det blir ingen flere scoringer, og vi vinner 6-1.

Neste kamp er serieåpningen hjemme mot Stabæk, lørdag 16. mars kl. 15. Billetter finner du her