seier og tabelltopp

Vålerenga har vunnet alle seriekampene så langt i 2024!

Vi tok ledelsen etter bare ett og et halvt minutt.

Sævik får ballen sentralt, tar den med seg oppover i banen og spiller en herlig gjennombruddspasning til Tennebø på venstresiden. Hun kjører en skuddfinte som alle går på, deretter dunker hun ballen inn i nærmeste!

Det er et Vålerenga-lag som kontrollerte hele kampen og hadde flere muligheter til å øke ledelsen i første omgang:

Først er det Bjelde som biur slått gjennom av Brekken med en fin stikker. Den er imidlertid akkurat litt for lang, og da er keeper ute og får reddet avslutningen fra kloss hold.

Janni Thomsen hadde en avslutning som strøk stolpen og minutter senere kommer Sævik alene med keeper og avslutter fra skrått hold. Hun prøver å lobbe den over keeper, men får ikke nok kontakt med kula.

Etter 34 minutter ble Sævik revet ned i feltet. Straffesparket tok hun selv og satt sikkert i nettet!

I 2. omgang fortsetter Vålerenga-dominansen, men det tar litt tid før vi igjen kommer til store muligheter.

Etter 60 minutter er det Olaug Tvedten som scorer det som må være årets enkleste mål! Først er det Kovacs som treffer tverra med en heading fra 12-13 meter. Returen faller ned hos Tvedten som setter ballen inn i det åpne målet fra en halv meter.

Etter det går lufta litt ut av kampen og vi kontrollerer seieren inn.

Vi vinner 0-3 over Åsane på bortebane.

Mariela Papadopoulou Bingen kom inn til sin Toppseriedebut etter 76 spilte minutter, vi gratulerer!

Dermed står Vålerenga med 6 seiere av 6 mulige, neste oppgjør spilles hjemme mot LSK Kvinner, fredag 10. mai kl. 18.