Seier på Brann Stadion

Vi drar hjem fra Bergen med tre poeng!

Det var ganske rolig de første 10 minuttene før Brann fikk en trippelsjanse, som ble avverget gjennom oppofrende forsvarsspill. Enblom redder to ganger og Thorsnes redder på strek.

Etter 17 minutter får vi straffespark som kommer etter keeper Mikalsen misser i et mottak, og ballen havner hos Tvedten. Hun går i bakken i duell med stopper, og dommer dømmer straffe.

Elise Thorsnes tar straffesparket og plasserer ballen sikkert nede til venstre for keeper som er etter ballen, men ikke kommer nærme nok.

Deretter er Brann veldig farlige, men vi får avverget i siste liten, og som regel er det Michaela Kovacs som får slengt ut foten i det Brann skal avslutte. Brann får også en scoring annulert og vi er noe heldige som går inn til pause med ledelse.

I 2. omgang får vi justert og blir ikke liggende like lave. Vi kommer også til noe halvsjanser frem til det 64. minutt da vi dobler ledelsen! Sævik slår en lang ball opp mot Thomsen som havner i en ren løpsduell mot backen, den duellen vinner dansken som får med seg ballen inn i 16-meteren, deretter spiller hun 45* ut til Emma Stølen Godø som setter den i lengste.

Flere scoringer blir det ikke, og Vålerenga leder serien 8 poeng ned til Rosenborg og 11 poeng ned til Brann.

- En tøff kamp, Brann gjør det vanskelig for oss men vi får to mål og det er veldig deilig, forteller Thomsen ved kampslutt.

Annonse fra Toppserien: