Seksmålsseier over ØHIL

Full kontroll fra start til slutt mot 1. divisjonslaget.

Vi spilte 3x30 minutters omganger med følgende lagoppstillinger:

1. omgang t.v, 2. omgang i midten, 3. omgang t.h

Vi scora to mål i første omgang. Den første kom etter kun tre minutter og det er Karina Sævik som plasser ballen høyt i lengste hjørnet fra rundt 13-14 meter. Spissen er farlig frempå flere ganger og får fortjent sin scoring nummer to etter et bra innlegg fra Thomsen bak ØHIL-forsvaret, Karina plasserer ballen elegant i nettet via stolpen.

I omgang nummer to scorer Emma Stølen Godø vår tredje! Godt slått corner av Thomsen, Emma plasser ballen fint på volly.

I omgang nummer tre scorer først Tuva Espås med en lekker hælflikk etter et godt innlegg fra høyre. Like etter setter hun sitt andre for dagen sikkert alene med keeper.

Rett før full tid er det 16 år gamle Mariela Mariela Papadopoulou Bingen som scorer sitt første A-lagmål! Hun kommer på et løp fra midtbanen og inn i motstanders 16-meter og plasserer ballen lekkert i krysset fra 12-13 meter.

Neste kamp er hjemme mot Kolbotn, 13. april.