Storseier på Nadderud

Vålerenga tar sommerpause på tabelltopp.

Vi vinner 2-6 over Stabæk.

Det var jevnspilt den førstehalvtimen før vi tok kontroll over kampen.

Stine Brekken scorer på hodet etter 33 minutter, scoringen kom etter et bra slått hjørnespark av Sædis Heidarsdottir! To minutter senere dobler vi ledelsen. Nok et bra innlegg av Sædis Heidarsdottir som ender opp på panna til Emma Godø som setter ballen lekkert forbi keeper.

2. omgang fortsetter slik 1. omgang ble avsluttet; med Enga-dominans.

Stine Brekken scorer sitt andre for dagen kun tre minutter inn i omgangen. Først er det Emma Godø som blir spilt fri inn i 16-meteren, hun tar seg tid til å sikte og finner Brekken inne i boks, og avslutningen hennes går mellom beina på keeper!

Olaug Tvedten scorer vårt fjerde etter 54 minutter. Sædis Heidarsdottir legger inn fra venstre mot Emma Godø inne i boks, forsvaret får avverget og Tvedten plukker opp returen som hun banker i kassa!

Tre minutter senere sikrer Brekken sitt hattrick! Emma Godø trekker inn i boks og slår en fin pasning til Stine Brekken som bruker ett touch på å legge til rette, og på det andre smeller hun ballen forbi keeper.

Etter 67 minutter tar innbytter Arnesen med seg ballen helt fra egen banehalvdel og blir til slutt felt inne i Stabæks 16-meter. Straffen tar Elise Thorsnes og 35-åringen er kald som vanlig.

Deretter er Stølen Godø uheldig og setter ballen i eget nett, før Stabæk får en noe heldig scoring på overtid.

2-6 seier betyr av Vålerenga leder serien med 8 poeng ned til Rosenborg som ligger på 2. plass med en kamp mindre spilt.

Vår neste seriekamp spilles hjemme mot nettopp Rosenborg, fredag 9. august.