Tap i London

Vi ga alt vi hadde mot Arsenal.

Kampen startet på verst tenkelige vis, og det tok bare to minutter før Arsenal tok ledelsen. På reprisene kunne man se at ballen var innom en Arsenal-arm, men dommeren valgte ikke å blåse.

Etter 22 minutter øker hjemmelaget ledelsen etter at Enblom gjør en strålende redning, før Arsenals angrepsspiller setter ballen i mål.

Etter 35 minutter får vi en redusering – Vålerengas første Champions League-scoring i 2024 er et faktum! Midtstopperen ser egentlig ut til å ha god kontroll, men presses av Karina Sævik, som stjeler ballen o

g spiller den til Olaug Tvedten, som kun har keeperen å runde. Hun setter et kontrollert skudd nede i hjørnet.

Vi gikk til pause på stillingen 2-1.

I 2. omgang er vi veldig gode fram til 70 spilte minutter, og særlig Sævik er nær utligning etter at hun vinner en løpsduell mot den ene midtstopperen, før hun kroppsfinter henne på feil fot. I avslutningsøyeblikket skyter hun dessverre høyt over mål fra kloss hold.

Arsenal scorer deretter to sene mål (85 og 90+3), som gjør at sluttresultatet til slutt blir 4-1.

Det er verdt å nevne at vår keeper, Tove Enblom, spilte en fantastisk kamp og hadde mange gode redninger.

Til slutt vil vi takke alle reisende som turen. Nå ser vi frem mot neste seriekamp som spilles allerede på søndag, hjemme mot Kolbotn!