Ylinn Tennebø ut 2026

Ylinn Tennebø har signert en ny toårskontrakt.

- Jeg trives veldig godt i gruppen. Liker godt måten vi spiller fotball og er veldig fornøyd med det vi har oppnådd til nå. Høydepunktene er selvsagt cupgull, seriemesterskap og at vi har kvalifisert oss til gruppespillet i CL. I tillegg er jeg veldig stolt av å kunne representere klubben på flere områder, som styremedlem i VIF Samfunn. Det er veldig kult å få bidra både på og utenfor fotballbanen, forteller Tennebø.

Tennebø er nå inne i sin fjerde sesong for Vålerenga.

- Jeg kom til VIF som sentral midtbanespiller, etter å ha tatt bronse med Avaldsnes i 2020. Siden 2022 har jeg spilt mest vingback og føler jeg har klart å tilpasse denne rollen til mine ferdigheter på en god måte. Jeg har blitt bedre offensiv, og bidrar mer og mer til å avgjøre kamper med trygge defensive bidrag og målpoeng. 

Videre forteller hun at hun gleder seg til Champions League kampene i høst.

- Fremover ser jeg frem til å få testet meg mot de beste i verden. Jeg ønsker å vise at både jeg og laget høre hjemme på den øverste arenaen i Europa. 

Steinar Pedersen er godt fornøyd med å få forlenget kontrakten til en av våre mest brukte spillere.

- Vi er veldig glade for at Ylinn ønsker å fortsette utviklingen sin her hos oss. Hun tar stadig nye steg og er en av de spillerne som er mest benyttet de siste sesongene.

- Ylinn er i likhet med Stine og Karina, som den siste tiden har valgt å signere nye lengre kontrakter, en viktig spiller i det å bygge troppen for de neste årene, forteller Pedersen.

Drømmer om fullsatte tribuner

Avslutningsvis forteller Tennebø at hun har stor tro på klubbens planer for de neste årene.

- Det virker også som at klubben har en god plan for de kommende årene. Det tas hele tiden nye steg for å legge tilrette for at vi skal kunne prestere på høyest mulig nivå. Hjemmekampen mot Anderlecht viser også at det er potensial til å få enda flere supportere på kamp. Jeg drømmer om å spille for fullsatte tribuner og håper å få oppleve det i Vålerenga.

Annonse fra Toppserien: